Camping aan de Cote d’Azur: Ontdek Esterel Caravaning

Het zuiden van Frankrijk staat bekend om zijn prachtige kustlijn, heerlijke weer en vele campings. Maar welke camping moet je kiezen in deze regio? Een absolute aanrader is Esterel Caravaning, gelegen aan de Cote d’Azur. In dit blog artikel vertellen we je alles over deze camping, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw verblijf in het zuiden van Frankrijk.

Ruim opgezette camping aan de Côte d'Azur: Esterel Caravaning met 1600+ emplacements

Esterel Caravaning is een ruim opgezette camping cote d azur met ruim 1600 emplacements. Er zijn emplacements van verschillende groottes, variërend van 80 m2 tot maar liefst 300 m2. Op deze manier is er voor elk gezin en voor elke wens een geschikt emplacement te vinden. Er zijn zelfs emplacements gereserveerd voor mindervaliden. Op deze emplacements zijn de toiletten en douches aangepast zodat iedereen hier gebruik van kan maken.

Kinderplezier op Esterel Caravaning: Clubs, speeltuinen en zwembaden voor alle leeftijden

Voor de kinderen is er op Esterel Caravaning genoeg te doen. Zo is er een baby club, kinderclub en tienerclub waar de kinderen tal van activiteiten kunnen ondernemen. Ook is er een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin en kunnen de kinderen glijden, zwemmen of duiken in het mooie zwembad. Naast het zwembad is er een groot zonneterras waar je lekker kunt ontspannen en genieten van het prachtige weer.

Ontdek de natuurlijke schoonheid: Avontuurlijke activiteiten in het Massif d’Esterel

Voor de avonturiers onder ons is er ook genoeg te doen. Zo ligt de camping midden in het Massif d’Esterel, een prachtig natuurgebied dat uitstekend geschikt is voor wandel- en fietstochten. Voor de waterratjes is er vlakbij de camping cote d azur een prachtig aquapark waar je een dagje heerlijk kunt zwemmen en van alle glijbanen af kunt gaan.

Verken de omgeving: Ideale uitvalsbasis voor Cannes, Saint-Tropez en Saint-Raphael

Ook is Esterel Caravaning een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Op korte afstand liggen plaatsen als Cannes, Saint-Tropez en Saint-Raphael. Met de auto kun je snel en eenvoudig deze plaatsen bezoeken. Het personeel van de camping staat altijd voor je klaar om je te informeren over deze mooie omgeving.

Beleef een onvergetelijke vakantie: Ruime camping met tal van activiteiten - Esterel Caravaning

Kortom, er is genoeg te zien, te doen en te beleven op Esterel Caravaning. De camping cote d azur is ruim opgezet, heeft een prachtige ligging en biedt tal van activiteiten voor jong en oud. Tel daar het mooie weer bij op en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie in het zuiden van Frankrijk. Bezoek snel de website van Esterel Caravaning en reserveer jouw plekje op deze mooie camping!

Les dernières publications "dreamdatetravels.nl"

dreamdatetravels.nl