Kom en ontdek alle kampeerplaatsen aan de Costa Brava

Moe van Frankrijk? Wil je een kijkje nemen bij de buurman? Maak uw reservering voor Spanje, voor een kampeerplaats in Spanje, voor uw vakantie.


Kamperen aan de Costa Brava!

Als je zin hebt om aan zee te kamperen, maak dan een uitstapje naar Spanje, richting Lloret del Mar. Er staan ​​verschillende huuraccommodaties op je te wachten, zoals stacaravans en chalets met comfortabele kamers. Om meer in contact te zijn met de natuur, zijn er ook staanplaatsen beschikbaar. Op deze 4-sterrencamping worden u kwaliteitsaanbiedingen en diensten aangeboden.

Verschillende infrastructuren staan ​​tot uw beschikking, zoals een waterpark met zwembad. Camping Cala Llevado is een familiecamping, waar u met uw kinderen kunt komen.

De staanplaatsen van camping Cala Llevado

Als u liever in het donker onder de sterren slaapt of traditioneel gaat kamperen tijdens uw verblijf, dan zijn er veel plaatsen voor u beschikbaar. Dit vakantiedorp belooft u een kampeerplaats in Spanje naar uw wens.

De staanplaatsen die de camping aanbiedt zijn zeer goed gelegen en de omgeving is schitterend. Elektra- en wateraansluitingen zijn mogelijk. U beschikt over modern en schoon sanitair. Ook zijn de toiletten toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

In slaap vallen luisterend naar het geluid van de golven en dus in alle rust, in harmonie met de natuur. Er zijn hoofdzakelijk 3 soorten locaties aan de Costa Brava. Er is :

  • Tentplaatsen in Tossa de Mar: deze plaatsen zijn gereserveerd voor kampeerders die met hun tenten komen. Dit zijn droomlocaties, die u met een camper niet kunt bereiken. Ze staan ​​opgesteld op het terras en vanaf daar heb je een prachtig uitzicht. Je zit midden in de natuur, maar hebt toch sanitair in de buurt en ook een elektrische aansluiting. Je hebt zelfs de beschikking over een vaste barbecue.
  • Staplaatsen voor caravans aan de Middellandse Zee: er zijn schaduwrijke plaatsen voor uw caravans. Je hebt ook een prachtig uitzicht op de kreek. De camping respecteert het milieu en daarom kunt u op een milieuvriendelijke manier evacueren, zowel voor uw afvalwater als voor huishoudelijk afval.
  • Camperplaatsen aan de Costa Brava: wist u dat camping Cala Llevado in 2018 de Europese prijs voor "beste camping" won? Dit feit is misschien te danken aan het welkom dat het biedt aan passerende campers, om nog maar te zwijgen van de kwaliteit van zijn diensten. Deze locaties liggen veel dichter bij de kust en zijn eenvoudig aan te sluiten en te installeren.

Les dernières publications "dreamdatetravels.nl"

dreamdatetravels.nl