Wat te doen in Toulon, Frankrijk?

Wilt u uw volgende vakantie in camping Toulon doorbrengen? Fantastisch ! Deze stad heeft het allemaal. Naast de rustige omgeving en de ongelooflijke toeristische bezienswaardigheden, heeft Toulon ook geweldige tips voor een onvergetelijke vakantie. We praten erover in dit artikel.

Boek uw vakantie op een camping

Voor een aangename vakantie in de Var boekt u een verblijf op een camping. Ideaal gelegen, kunt u op camping Les Tomasses kiezen voor een week camping Toulon. Hierdoor kunt u genieten van de vrijetijdsactiviteiten, de stranden en de wonderen van deze stad die nooit slaapt. Vind buitenactiviteiten, activiteiten op het land en op zee. De mini-boerderij met dieren en de toernooien die plaatsvinden op het multisportterrein van de camping zorgen ervoor dat kinderen zich in alle rust kunnen vermaken. Zowel volwassenen als kinderen hebben genoeg om mooie dagen door te brengen. Dit etablissement heeft ook een charmant waterpark met zwembad, glijbanen en peuterbad voor een uitzonderlijke zwemervaring. Maak voor het plezier van het hele gezin een uitstapje naar camping Les Tomasses.

Welke zijn de beste op camping Les Tomasses?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor camping Les Tomasses voor uw verblijf in Toulon. Het campingteam is attent, vriendelijk en biedt kwaliteitsdiensten tegen een goede prijs. Overal op de camping vind je een wifi-verbinding om op je gemak te internetten. Om het leven van de bezoekers gemakkelijker te maken, beschikt de camping over een wasservice, een restaurant waar u kunt genieten van de lekkernijen uit de regio en zeer comfortabele stacaravans die zijn uitgerust met moderne apparatuur. Maar er zijn goed uitgeruste plaatsen voor caravans en campers. Familieleden zullen niet klaar zijn om hun verblijf te vergeten.

Andere dingen om te doen voor een kampeertrip in Toulon

Verken de dagelijkse Cours Lafayette-markt, een levendige en altijd kleurrijke plek. Het is mogelijk om te picknicken op de prachtige stranden van Mourillon terwijl u geniet van intens zwemmen en spelletjes voor kinderen aan zee. Een wandeling in de haven van Toulon zal u ongetwijfeld goed doen. Ga zwemmen of zonnebaden op het strand van Les Sablettes in La Seyne sur Mer, en niet te vergeten een bezoek aan het schiereiland Giens in Hyères en zijn roze flamingo's. Voor het plezier van kinderen, maak een uitstapje naar het dierenpark Zoa Parc in Sanary sur Mer en het avonturenpark aan zee in Six-Fours les Plages, en niet te vergeten het treintje van Toulon.

dreamdatetravels.nl